Roadshow Autobazár roka 2016 je v plnom prúde!

Druhý ročník celoslovenskej ankety Autobazár roka je tu a naše hostesky na Roadshow majú za sebou už polovicu svojej cesty.

Roadshow Autobazár roka 2016 je v plnom prúde a naše sexi hostesky obiehajú takmer všetky slovenské autobazáre. Majú za sebou viac než polovicu cesty a momentálne ich môžete stretnúť cestou na západ Slovenska, kde sa aktuálne pohybujú s bielym AutobazarovSKým Renaultom Clio. 

Roadshow Autobazár roka 2016 je v plnom prúde!

"Keď vznikala táto fotka, dlho sme hľadali miesto, kde sa odfotiť. Napokon sme vyčíhali moment, kedy nechodilo veľa áut, no kým sme sa odfotili, na ceste za ten čas bola obrovská kolóna."

Minulý týždeň sa zastavili aj u nás v Žiline a prezradili nám, že od autobazárov je na anketu Autobazár roka 2016 množstvo pozitívnych ohlasov, čo nás veľmi potešilo. V neprehliadnuteľných čiernych overaloch so šachovnicovým vzorom sa stávajú terčom rôznych zaujímavých situácií - ľudia sa fotia s nimi, alebo si fotia ich a posielajú vopred oznam "kamošom" z autobazárov. Tiež si z nich autobazaristi radi uťahujú, či prišli pomôcť opraviť autá alebo pomôcť nejaké autá predať.

Roadshow Autobazár roka 2016 je v plnom prúde!

Do ankety Autobazár roka 2016 sa môžete zapojiť aj vy a urobíte dva skutky jednou ranou. Predáte ďalej cenné recenzie na autobazár alebo autobazáre, s ktorými máte skúsenosti a zahlasujete za autobazár, ktorý si podľa vás zaslúži vyhrať. Po hlasovaní budete automaticky zaradený do žrebovania o 5x navigáciu TomTom Rider 40. Víťaz ankety dostane ocenenie Autobazár roka 2016 a jeho ponuka bude označená pečaťou. Žrebujeme 14.11.2016 a nezabúdajte, že hodnotiť môže naozaj každý!

Milé spestrenie, ktoré sme pripravili autobazárom v podobe dvoch krásnych slečien na Roadshow, poteší aj vás. Naše hostesky celú cestu dokumentujú a my sa s fotkami radi podelíme. 

Roadshow Autobazár roka 2016 je v plnom prúde!Roadshow Autobazár roka 2016 je v plnom prúde!

"V autobazároch sa nás často pýtajú, či nám nie je v kombinézach teplo. Vítajú nás s úsmevom a radi sa s nami aj odfotia."

Roadshow Autobazár roka 2016 je v plnom prúde!Roadshow Autobazár roka 2016 je v plnom prúde!Roadshow Autobazár roka 2016 je v plnom prúde!Roadshow Autobazár roka 2016 je v plnom prúde!

 Zdroj: Autobazar.SK

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Roadshow Autobazár roka 2016 je v plnom prúde!