Zo starého motora luxusný konferenčný stolík!

Ak si správny fanúšik veľkých motorov, Mikiho umenie sa ti páčiť bude!

Pred približne piatimi rokmi videl skvelý nápad v telke. Koferenčný stolík vytvorený z motora a skla. Bohužiaľ v tej dobe na Slovensku neexistoval nikto, kto by sa takejto zábavke venoval, najbližší človek bol v Anglicku a tak sa rozhodol chopiť nápadu do vlastných rúk.

Zo starého motora luxusný konferenčný stolík!

"Zo začiatku to bolo hobby... ale teraz to už mám druhú prácu. Myslím že už len tento nápad je sám o sebe zaujímavý, žiadny stolík nemám skladom všetko vyrábam podla priania zákazníka."

Dodnes vyrobil viac než 30 stolíkov. Každý stolík od ENGINE OF TABLE, ako sa Mikiho stránka volá, je unikátom vyrobeným na mieru. K motorom sa väčšinou dostane cez autoservis, no pár zákazníkov si blok priniesli aj sami. Vyrobiť takýto stolík trvá približne 4 až 6 týždňov, podľa náročnosti spracovania a požiadaviek od klienta. Zaujímavé a netradičné hobby si nás získalo! 

Zo starého motora luxusný konferenčný stolík!Zo starého motora luxusný konferenčný stolík!Zo starého motora luxusný konferenčný stolík!Zo starého motora luxusný konferenčný stolík!Zo starého motora luxusný konferenčný stolík!Zo starého motora luxusný konferenčný stolík!

Proces výroby vyzerá približne takto:

Zo starého motora luxusný konferenčný stolík!Zo starého motora luxusný konferenčný stolík!

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Foto: Mikuláš Novický ENGINE OF TABLE

Ak máte radi podobné zábavky, natáčate adrenalínové videá na kolesách alebo chcete ukázať svoju zručnosť pri prerábke áut, kontaktujte nás na facebooku Autobazar.SK a my o vás povieme celému Slovensku!

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Zo starého motora luxusný konferenčný stolík!