Auto, ktoré je aj luxusnou jachtou!

Autá už dávno neslúžia len na prepravu z miesta A na miesto B. Stávajú sa symbolom prestíže, prípadne vyjadrením svojho štýlu. Občas si človek kúpi niečo totálne bizarné, niekedy zatúži po čomsi, čo sa bežne nepredáva. Dá sa to však vyrobiť. Napríklad plávajúce auto. Treba mať len jedno. Peniaze. A tie rozhodne má majiteľ tohto unikátu, hotovej jachty na kolesách!

Šialená kombinácia

Ak si predstavíte kombináciu auta a člna, pravdepodobne vás napadne nejaký malý ľahký športiak, ktorý nebude mať problém vznášať sa na vode. Toto je však niečo celkom iné. Prečo? Vozidlo je extrémne dlhé a už len jeho predná časť vyzerá neskutočne mohutne. Najzaujímavejšie je, že to nie je až tak malosériová výroba, ako by ste si možno mysleli. Nevznikol len 1 kus, ale dokonca až 21 vozidiel. Brutálne upravený Ford Ecoline má aj vlastný názov, Boaterhome.

Zdroj: motor1.com

Súčasný majiteľ má auto v rodine už dlho, zdedil ho po svojom otcovi. Čo je záslužné, tak ho stále aktívne využíva a pravidelne s ním jazdí. Celé auto je však tak trochu optickým klamom. Síce vyzerá ako jeden kus, avšak pri plavbe sa jachta zosunie a plaví sa samostatne. Napriek tomu sa vodič vie do zadnej časti dostať vnútrom a vôbec nemusí vystúpiť.

Zdroj: motor1.com

Čo nájdete vnútri? Absolútne všetko, čo môžete potrebovať. Kuchynský kút, kúpeľňa, stolíky, sedenie, rozkladacie postele či jednu zvláštnosť, stiptízovú tyč. Prečo? Pretože majiteľ tohto vozidla sa v ňom dokonale našiel a využíva ho nielen na relax, ale aj živobitie. Vozidlo prenajíma na najrôznejšie párty, kde je zároveň vodičom, sprievodcom a kapitánom. Nuž a mať na párty striptérku na svojej jachte, ktorá je vlastne autom znie pre mnohých dostatočne zaujíamvo. Zviezli by ste sa?

Zdroj: motor1.com

Zdroj: motor1.com

Zdroj foto: motor1.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Auto, ktoré je aj luxusnou jachtou!