Najkrajšia Honda Civic R je off-road!

Honda je automobilkou, ktorá si na dizajne svojich áut dá záležať. Napríklad jej Civic R je pre mnohých jedným z najkrajších áut vôbec. Musíme len súhlasiť. Agresívny dizajn a vysoký výkon v spojení s japonskou kvalitou je zárukou spokojnosti. Honda je rokmi overená značka, ktorá si vyslúžila vo svete milióny fanušíkov. A po tejto úprave ich rady možno ešte porastú.

Honda Civic Typer-R

Nemôžete si ho kúpiť

Smutnou správou pre všetkých, ktorí si už na takúto Hondu robili zálusk musíme sklamať. Rozhodne nejde o produkčnú vzorku, dokonca ešte nie je ani dokončená. Honda zadala dvom dielňam zaujímavé zadanie o to také, aby ich dielne prakvapili. Jedna z nich zvolila tradičnejšie, no poriadne výkonné vyhotovenie. Už aj tak vyšperkovanú Hondu Civic R posunuli ešte ďalej. Z 320 koní došlo k navýšeniu až na 400 koní a to je už poriadna porcia. No aj tak auto vyzerá tak, ako by ste od Hondy Civic R čakali, je to jednoducho dobre vyzerajúci športiak.

Zaujímavejšou je druhá interpretácia tohto auta s názvom OveRland. Už na prvý pohľad udrie do očí šialene masívny bodykit, ktorý robí auto ešte viac robustné a agresívne. Napriek tomu, že je jeho svetlá výška zvýšená až o 10 cm, stále pôsobí mimoriadne športovo. Aj keď ešte koncept nie je celkom dokončený, pôsobí parádne. Aj vďaka vyššiemu podvozku pripomína špeciály napríklad na Dakar. Lenže OveRland sa sériového vyhotovenia nedočká, pôjde vyslovene len o propagáciu značky Honda. Aby nebolo obmedzení málo, tak auto nie je ani schválené pre cestú premávku, takže je to vyslovene len dizajnovka.

Zdroj: 

https://www.hotcars.com/honda-civic-type-r-rally-car/

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najkrajšia Honda Civic R je off-road!