Kúpte si automobilové múzeum, vila k tomu. A to všetko len za 247 miliónov eur!

Milovníci áut častokrát míňajú na svoj koníček nekresťanské peniaze. A je jedno, či ide o niekoho, kto do svojho Favoritu investuje celé výplaty, alebo si ako úspešný podnikateľ kúpite nového tátoša za desaťtisíce. No toto je celkom iný level. Zakladateľ svetoznámeho televízneho programu Discovery menom John Hendricks predáva svoje súkromné múzeum s názvom Gateway Auto Museum, ku ktorému patrí aj obrovský luxusný resort.

Zdroj: aquelamaquina.pt 

Nepredstaviteľný luxus

Múzeum Gateway Auto Museum obsahuje zbierku 60 vozidiel, zväčša typických amerických klasík. Veď pohľadom sa pokochajte sami. Oveľa väčším šialenstvom je ale to, čo auto múzeum obklopuje. Ohromne rozľahlý komplex, ktorý sa rozprestiera na 35 kilometroch štvorcových! Niečo nepredstaviteľné! Najviac ohúri hlavná budova, v ktorej prebýval aj zakladateľ jedného z najvýznamnejších televíznych kanálov sveta. Rozloha vily je 2 044 m2 je dychvyrážajúci. Štyri poschodia, 8 kúpeľní, 8 spální, garáž pre 5 áut, telocvičňa, výťah, jedálne, niekoľko obytných miestností, vlastná hvezdáreň, to všetko sú záležitosti, ktoré doma s najväčšou pravdepodobnosťou nemáte.

Problémom je len jedno, extrémna, ale naozaj extrémna cena. V prepočte 247 miliónov eur! Ak by ste si to náhodou nemohli dovoliť, skúste nahovoriť nejakého kamaráta. V tomto komplexe sa totiž myslelo aj na hostí majiteľa. Tí majú k dispozícií až 72 luxusných izieb, respektíve aj samostatne stojacich malých viliek. Respektíve môže ísť o zaujímavú investičnú príležitosť, kde budete mať zo svojho rezortu v podstate luxusný hotel. Priamo v areáli sa totiž nachádzajú aj 2 reštaurácie. Ak majú bežní smrteľníci hlad, idú v noci do chladničky, v tomto rezorte je však možné zbehnúť do vlastnej reštaurácie.

Zdroj: aquelamaquina.pt Zdroj: aquelamaquina.pt Zdroj: aquelamaquina.pt Zdroj: aquelamaquina.pt Zdroj: aquelamaquina.pt Zdroj: aquelamaquina.pt Zdroj: aquelamaquina.pt Zdroj: aquelamaquina.pt 

Zdroj: aquelamaquina.pt

Zdroj foto: aquelamaquina.pt

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Kúpte si automobilové múzeum, vila k tomu. A to všetko len z...