Ruský Hummer prerobený na ultra luxusné SUV!

V Rusku je údajne možné všetko. Dokazujú to aj informácie z automobilového sveta. Hlavne čo sa týka kreativity ruských kutilov. Možno ste už počuli o ruskom mechanikovi, ktorý dokáže aj z auta celkom na totálku vyrobiť v podstate úplne nové vozidlo. Podobne z krajiny divov je aj nasledovná úprava. Z auta slúžiaceho na prepravu vojakov vzniklo maximálne luxusné SUV.

Zdroj: bogema-auto.ru

GAZ Tiger pre vyvolených

Ruské terénne vozidlo GAZ Tiger je v podstate ruskou odpoveďou na americký Hummer. Jeho prednosťami je odolnosť, fantastická priechodnosť terénom a samozrejme aj možnosť prepraviť množstvo plne vybavených vojakov. Ale dá sa to aj inak. S maximálnym luxusom pre najbohatších milionárov, respektíve skôr miliardárov.

Zdroj: bogema-auto.ruZdroj: bogema-auto.ru

Hranatý a poriadne veľký GAZ Tiger prišiel v roku 2005. V predaji je aj atraktívnejšia civilná verzia, po ktorej siahla spoločnosť Bogema Auto, ktorá sa zaoberá najrôznejšími úpravami vozidiel. Z GAZ-u Tiger je tak maximálne luxusné vozidlo. Komfort je dopriaty aj vodičovi, ktorý má všade okolo seba samé drevo a kožu. Toto auto je však určené ani nie tak na šoférovanie, ale vozenie sa na zadných sedačách. 2 pohodlné kreslá so samostatným audiom, kúrením a klimatizáciou poskytnú pohodlie aj tým najnáročnejším. Cestujúci vzadu sú od vodiča oddelení pevnou stenou, ktorej dominuje rozmerná TV. Sme v Rusku, takže pod TV nesmie chýbať bar, aby bolo kde chladiť vodku. Nuž a najpodstatnejším benefitom je priestor, ktorého budete mať prebytok v každom smere. Čo sa týka pohonu, tak pod kapotou sa nachádza obrovský 5,9 litrový 6 valcový motor s výkonom okolo 200 koní. Viac však nevieme, nepoznáme ani cenu. Vzhľadom na to, že ide o úplnú exkluzivitu určenú pre najbohatších bude určite v šialenej výške. My sa môžeme aspoň pokochať fotografiami, to je zadarmo.

 

Zdroj: Atobazar.sk, bogema-auto.ru 

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Ruský Hummer prerobený na ultra luxusné SUV!