Autobazar.sk uvádza novú mobilnú aplikáciu pre smartfóny

Inzertný online portál Autobazar.sk, jeden z lídrov v segmente auto-moto,  uvádza na trh svoju úplne novú, modernú aplikáciu pre mobilné telefóny, pre platformy - Android aj iOS. Aplikácia, ktorá je prioritne zameraná na predaj a kúpu kategórie osobných áut, reaguje na aktuálne potreby používateľov a umožňuje maximálne jednoduché, rýchle a prehľadné vyhľadávanie v inzercií portálu. Mobilná aplikácia ihneď po spustení potvrdila svoju pozíciu najlepšie hodnotenej aplikácie v segmente.  

 

Nová aplikácia má nový, moderný dizajn a intuitívnejšie rozmiestnenie prvkov, čo výrazne skracuje čas, za ktorý sa dostane konkrétna ponuka predajcu potencionálnemu zákazníkovi. Grafický dizajn aplikácie bol nanovo vytvorený rovnako ako aj branding portálu Autobazar.sk. Je orientovaný do tmavošedej farby, ktorá poskytuje komfort používateľom aj pri prezeraní za tmy.

Maximálnym používateľským benefitom aplikácie je, že po prvotnej inštalácii aplikácie a úvodných nastaveniach vyhľadávacích kritérií používateľom (značka automobilu, model, palivo, cena atď.) sa používateľ pri ďalších spusteniach aplikácie dostáva už priamo do jeho preferovaných výsledkov vyhľadávania, a to bez úvodných nastavení a prihlásenia a následne filtruje už konkrétnu ponuku inzerátov. Toto výrazne skracuje čas, za ktorý sa používateľ dostane k dopytovanej ponuke inzercie automobilov. Užitočná je aj funkcionalita, vďaka ktorej je možné uložiť všetky „obľúbené“ inzeráty, ktoré používateľa oslovili a kedykoľvek sa k nim vrátiť.

Ďalšou výhodou novej aplikácie je pre všetkých, ktorí chcú mať najaktuálnejšie informácie, funkcionalita „vyhľadávací agent“. Tá ihneď upozorní každého používateľa, že sa v inzercií objavila ponuka, ktorá spĺňa ním zadané kritéria. Tým používateľovi neunikne už žiadna ponuka a umožní mu okamžite na ňu reagovať. Novinkou sú aj dostupné funkcie v detaile samotného inzerátu, a to zobrazenie údaju o výške registračného poplatku pre konkrétny automobil, zobrazenie videa nahraného k inzerátu a mapka resp. navigácia k predajcovi.

 

ANDROID APLIKÁCIA

https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.azet.autobazar

 

IPHONE APLIKÁCIA

https://itunes.apple.com/ua/app/autobazar-sk/id902452900?l=ru&mt=8

 

Zdroj: Autobazar.sk

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Autobazar.sk uvádza novú mobilnú aplikáciu pre smartfóny