Rozhodnite o najlepšom autobazári na Slovensku

Kupovali ste v poslednom čase auto a navštívili niektorý z autobazárov, alebo len uvažujete o kúpe jazdenky? Boli ste spokojný so službami autobazáru a odchádzali ste odtiaľ so zodpovedaním všetkých vašich otázok? Vyjadrite svoj názor a dajte vedieť aj ostatným, kde sa môžu stretnúť s profesionálnymi službami. Rozhodnite aj Vy, ktorý z autobazárov na Slovensku je ten najlepší v práve prebiehajúcom štvrtom ročníku súťaže Autobazár roka 2018. 

Zdroj: Autobazar.sk

Populárnu slovenskú anketu o najlepší autobazár na Slovensku – Autobazár roka 2018 každoročne vyhlasuje portál Autobazar.sk, jeden z top lídrov v segmente auto-moto inzertných portálov na Slovensku. O víťazoch rozhoduje slovenská verejnosť na základe hlasovania na webovej stránke www.autobazar.sk. Súťaž prebieha od septembra do 21. decembra a výhercovia budú vyhlásení 11. januára 2019. V tomto období je možné hlasovať za ktoréhokoľvek z predajcov áut, teda pridať hodnotenie aspoň pre jeden autobazár. Hlasovať je možné priamo v detaile firemného inzerátu alebo na podstránke Autobazár roka 2018, kde stačí zadať názov autobazáru a pridať hodnotenie.

Navyše každý kto ohodnotí aspoň jeden autobazár je automaticky zaradený do žrebovania a môže získať atraktívne ceny. Preto neváhajte a pridajte svoje hodnotenie. A dajte tak vedieť ostatným, ktorý autobazár je podľa vás na Slovensku najlepší. 

Viac informácií nájdete na oficiálnej stránke súťaže.

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Rozhodnite o najlepšom autobazári na Slovensku